Masterclass

Eerste hulp bij Werkstress

Ben je klaar met gissen en gefrustreerd proberen om de vicieuze cirkel van werkstress te doorbreken?
En, wil je weten wat je wel kunt doen om je werkstress te verminderen?

Zorg dan dat je bij de masterclass bent!

Oplossingsgericht en praktisch als ik ben, weet ik dat je het druk hebt en dat er tientallen masterclasses en webinars over werkstress en het verbeteren hiervan zijn. Alleen daar heb je tot op heden waarschijnlijk niet de oplossing gevonden.

Meld je snel aan & ontdenk hoe het zit!

De eerstvolgende masterclass is op dinsdag 21 november van 11.00 - 12:00 uur.

Wat kun je verwachten?

Het allerliefst deel ik alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 18 jaar heb opgedaan over werkstress, werk-dynamieken, de oorzaken van werkstress en vooral de oplossingen die ik de afgelopen 18 jaar (waarvan 17 jaar in loondienst) met je maar daar is een masterclass te kort voor. Daarom heb ik ervoor gekozen om de grootste boosdoeners van werkstress met je te delen en de drie thema’s waar je aan kunt werken om je werkstress direct te verminderen.

Ik ga geen open deuren intrappen, maar ga de diepte in en laat je aan de hand van wetenschappelijk onderzoek zien welke boosdoeners ervoor zorgen dat steeds meer mensen uitvallen met werkgerelateerde klachten of zelfs burn-outs.

Het zijn oorzaken waar werkgevers, huisartsen of stress- en burnoutcoaches je niet over zullen informeren. Sterker nog, ze zullen je vertellen dat je vooral op de rem moet staan en rust voor jezelf moet creëren om je stress te verminderen.

Na deze masterclass weet je dat dit niet de oplossing is van jouw probleem. Ook weet je hoe je proactief stappen kunt zetten om je werkstress te verminderen.

Dinsdag 21 november van 11:00 – 12:00 uur

Het is tijd om te stoppen met zoeken, willekeurige acties te ondernemen in de hoop dat het werkt wat je doet. 

Ontdek de wetenschap achter de oorzaken van werkstress en waarom de overtuiging ‘over een paar weken is het rustig – dan komt het wel weer goed’ niet de oplossing is. 

Meld je snel aan en ontdek wat je wél kunt doen

Rust in je hoofd

Zin in je dag

Grip op jouw werk en resultaten

Deze Masterclass is voor jou als je..

..wordt geleefd door de waan van de dag

..de prioriteitenlijst van jouw collega’s altijd voor jouw eigen to do’s gaan

..gesloopt thuis komt na een dag werken

..je werk moeilijk los kunt laten

..slecht slaapt

Leer binnen één uur:

Veelgestelde vragen

Moet ik live aanwezig zijn?

Nee je hoeft niet per se live aanwezig te zijn. Ik zou het je wel aanraden omdat je tijdens de masterclass ook de gelegenheid hebt tot het stellen van vragen. Lukt het toch niet? Geen probleem! Je ontvangt na afloop van de masterclass een link naar de opname.

Hoe lang duurt de masterclass?

Zowel jouw tijd als die van mij zijn kostbaar dus ik hou het kort en bondig. Meestal zijn we met een uur klaar, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die er nog gesteld worden.

Waarom kost het geld om deel te nemen?

Er worden veel gratis webinars en masterclasses aangeboden, maar meestal zijn het vooral veel open deuren of lange persoonlijke verhalen. Ik ben zelf meer van de inhoud en hou niet van de open deuren. Google voorziet heel goed in die gratis tips, ik ga liever wat dieper in op de materie zodat je ook echt verder komt. De kleine vergoeding is dus ook een stukje commitment van jou. tegelijkertijd maak ik hiermee ook een schifting tussen de vrouwen die serieus met hun gezondheid en vruchtbaarheid aan de slag willen en vrouwen die vooral op zoek zijn naar gratis tips.

Kan ik vragen stellen tijdens de masterclass?

Er is zeker gelegenheid tot het stellen van je vragen. Daarvoor die je dan wel live bij de masterclass aanwezig te zijn.